Aftensmad Fjerkræ Paleo opskrifter

Andelår med asparges og squash

Andelår med asparges og squash

Andelår er en yndet helårsspise, der som bekendt gerne akkompagneres af noget sødt, eksempelvis æble eller appelsin. I denne opskrift har jeg dog valgt at pifte mit tilbehør op med en smule honning.

Ingredienser

  • 1-2 stk. andelår
  • 1 bundt friske asparges
  • Rosmarin
  • Salt og peber

Squash-blanding

  • 1 squash
  • 3 revne gulerødder
  • lidt smør til stegning
  • 1 tsk honning
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Andelårene krydres med rosmarin samt salt og peber. De placeres i et fad og sættes ind i en forvarmet ovn på 200 grader. Efter 45 minutter skrues ned på 155 grader, og anden skal nu have 30 minutter mere. I løbet af den sidste halve times bagning kan du gå i gang med tilbehøret: Først hakkes squash i tern, og gulerødderne rives. Lidt smør varmes op i en gryde, og squash og gulerødder tilsættes sammen med honning, salt og peber. Lad blandingen simre under låg til squashen har en god, blød konsistens. På en ny pande steges hele asparges i en rundhåndet mængde smør. Når anden er ved at være færdig kan du evt. bruge det overskydende andefedt i squashblandingen for ekstra god smag og konsistens.

Velbekomme!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply