Aftensmad Lette retter Paleo opskrifter

Kyllingeblanding med broccoli

Her er en opskrift, der er super let at lave og samtidigt enormt velsmagende. Retten giver en rigtig god mæthedsfornemmelse, da den kombinerer det gode fedt fra kokosmælk og nødder med masser af proteiner fra kyllingekød. Som tilbehør, masser af broccoli og dermed en god mængde kalcium og kostfibre. For nemhedens skyld laver jeg altid denne ret i en portion, der rækker til flere dage – derfor tager opskriften udgangspunkt i mad til to personer eller to dage.

Ingredienser:

  • 400g kylling inderfilet/brystfilet
  • 3-4 store løg
  • 400g broccoli (frost)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 håndfuld mandler
  • ½ tsk. spidskommen
  • 2-3 tsk. karry
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde:

Hak mandlerne fint og kom dem i en skål sammen med olivenolie, spidskommen samt salt og peber. Skær kyllingfileterne i mundrette bider og vend dem i blandingen. Hak løgene i fine tern og steg dem i en gryde eller en stor pande sammen med karry. Når løgene er svitset, tilsættes kyllingen, som steges til den er gennemstegt. Herefter overhældes retten med kokosmælk, og mens den opvarmes på ny, varmes den frosne broccoli i en gryde med låg og lidt vand.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply