Aftensmad Lette retter Paleo opskrifter

Tilbehør af spinat og æg

Når vi jæger/samler-typer ønsker tilbehør til vores kød, må vi ofte være kreative. Uden pasta, ris og kartofler i baghånden kan det af og til være svært at finde noget passende at supplere med. Her er et godt tip til en spinatblanding, der kan bruges som tilbehør til stort set alle typer kød (men som dog er særligt velegnet til laks, hvis man spørger undertegnede). Dette tilbehør er utroligt let at gå til og indeholder masser af gode vitaminer – en ekstra bonus er, at det smager helt fantastisk.

Ingredienser

  • 450-500g spinatkugler (frost)
  • 2 æg
  • ½ tsk muskatnød
  • ½ tsk spidskommen
  • salt & peber

Fremgangsmåde

Varm spinaten op i en lille gryde med låg. Herefter tilsættes de to æg, og røres sammen med spinaten. Hæld nu krydderierne i og lad blandingen stå på middeltemperatur til æggene er godt gennemvarmet. Hvis der er overskydende vand hældes dette fra inden servering. Velbekomme!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply