Aftensmad

Får du gæster til middag? – Så læs med her

At samles omkring bordet til middag med dem, du holder af, er noget helt særligt. Man får nogle hyggelige timer sammen, hvor man bare skal nyde hinandens selskab. Timerne op til, man skal have gæster, kan dog være en del mere stressende. For hvad skal man have at spise? Og hvad med drinks, er det noget, man skal have? Så hvis du står i denne situation, så kan du sagtens læse videre. Man kan hurtigt blive tom for ideer, hvilket er derfor, du her kan få lidt inspiration.

Hvad skal I drikke?

Hvis du har en finere middag i tankerne, kunne det være, du skulle begive dig ud i at afprøve, nogle gin opskrifter. Du kan eventuelt starte med at søge på gin and tonic opskrift, gin fizz opskrift eller bare gin drinks opskrift, så skal der nok komme, en masse opskrifter frem. En gin hass drink, kunne være mulighed. En gin hass er en frisk drink med gin, mango sirup og lemon sodavand. Man kan også tilføje lime juice og lime skiver, hvis du ønsker at lave en ekstra fin gin hass cocktail. Man behøves naturligvis ikke at få drinks til middagen, man kan sagtens få andre drikkevarer. At lave en mocktail kunne også være en mulighed. Det er en alkoholfri drink, der stadig har masser af smag.

Hvad skal I spise?

Når du har fundet drinks med gin opskrift, kan du begynde at overveje, hvad I skal have at spise. Du kunne eventuelt servere tapas for dine gæster. Tapas er en god ting at lave, når man får gæster på besøg. Det består af en masse små retter, så man kan lave noget, der falder i god jord hos alle. Det er også muligt at lave tapas på en palæo måde, så det bliver en sundere version.

You Might Also Like