Betalt Indhold

Gør sundhed til din levevej

Dette indhold er sponsoreret

Går du meget op i sundhed, kost og motion, og ønsker du at det skal fylde endnu mere i dit liv? Kunne du godt tænke dig at hjælpe andre på vej til at få en sund livsstil? Så skal du måske uddanne dig inden for feltet. Det kan du blandt andet gøre ved at blive fitness instruktør og motivere andre til at blive en del af den samme sunde livsstil som dig. I denne artikel kommer vi derfor ind på, hvordan du kan gøre sundhed og motion til en del af din levevej og hvilke fordele der er ved at vælge en karriere inden for dette.

Bliv fitnessinstruktør og skab motivation

Hvis du gerne vil gøre din passion for sundhed og fitness til din levevej, kan du uddanne dig til at blive personlig træner. Det kan du blandt andet gøre på en fitness instruktør uddannelse. Så kan du hver dag motivere andre til at få en bedre og sundere livsstil. Hvis du tager uddannelsen på Træner Akademiet, er der ikke noget krav til, at du har andre uddannelser inden start, da hele grundforløbet til Personlig Træner uddannelsen er inkluderet i deres pakker. Her lærer du blandt andet om anatomi og fysiologi, så du er godt klædt på til at kunne træne andre. Du kommer selvfølgelig også til at lære mere om træningslære, energisystemer, basal styrketræning, programlægning og instruktion.

Som personlig træner er dit job, at du skal fordybe dig i dine kunders personlige mål, og du er med dem hele vejen fra start til slut i deres forløb. Som personlig træner får du et stort ansvar, da du arbejder dybdegående med dine kunder omkring deres mål. Din opgave er at skræddersy forløbene til den enkelte kunde, så de får den bedst mulige oplevelse og resultat.

Igen handler en stor del af jobbet om at kunne motivere sine kunder. Motivationen vil ofte opstå af sig selv hos dig, hvis du i forvejen har en passion omkring kost og træning. Så gælder det bare om at få ført denne motivation videre til dine kommende kunder.

Fordele ved at blive personlig træner

Der er mange fordele ved at blive personlig træner. Først og fremmest kan du som sagt få endnu mere sundhed og motion ind i dit liv, da du også skal være fit og sund for at kunne træne andre. Derudover får du glæden ved at motivere andre til også at få en sund livsstil. Som fitness instruktør eller personlig træner kan du både arbejde i et fitnesscenter og du kan blive selvstændig. Det er også en stor fordel, at du selv kan vælge formen for din karriere. En af de helt store fordele er, at du kan tjene penge på noget du elsker at lave. Du kan ovenikøbet tjene meget godt på det, da de fleste personlige trænere i gennemsnit får mellem 200 og 600 kroner i timen.

Sidst men ikke mindst har fitnessbranchen inden for den seneste tid oplevet en stigning af interesse. Derfor er der også en større efterspørgsel for personlige trænere, hvilket giver dig gode muligheder for at få et job, når du er færdiguddannet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply