Lette retter Paleo opskrifter Tilbehør

Hurtig paleo chilisauce

Jeg kommer spicy stuff på næsten alt hvad jeg spiser. Chilisauce, red curry paste, sambal oelek, you name it. Jeg elsker det. Det er derfor dybt deprimerende når jeg kigger på etiketterne og hver gang må konstatere at der er tilsat sukker (eller soya, eller glucosesirup, eller E???) i den slags produkter. Hvis du har det på samme måde, så kommer her en nem lille opskrift på en spicy sauce. Min version er ret simpel, men du kan jo komme hvad som helst i, efter ønske.

[adsenseyu1]

Ingredienser

 • 2 friske chili
 • 1 rødløg
 • 2-4 dl tomatpuré (afhængigt af den styrke du ønsker)
 • Lidt hakket ingefær
 • Lidt limesagt
 • Cayennepeber og salt

Fremgangsmåde

Hak løg og chili og svits det i olivenolie. Jeg hakker kornene med, da disse giver ekstra stærkhed til sovsen. Når løg og chili er stegt godt, tilsættes tomatpuré og ingefær. Lad hele herligheden simre i et godt stykke tid (ca. 20-30 min). Blend saucen og smag til med lime, salt og peber.

Tip: Frys saucen ned i små portioner, så den rækker lidt længere.

[adsenseyu1]

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kålshawarma med pastinakfritter - PaleoBlog.dk
  11. oktober 2012 at 09:21

  […] Som fyld til shawarma’en serverede jeg,  udover kødet, grøntsager (tomat, agurk, avocado, rødløg og lidt ekstra kål), en hvidløgsdressing (fed yoghurt med lime og finthakket/presset hvidløg) og en hjemmelavet chilisauce. […]

 • Leave a Reply