En lækker ret med kylling, der med fordel kan bruges som frokost dagen efter.
[adsenseyu1]Ingredienser
- 450g kylling brystfilet/inderfilet
- 100g bacon i tern
- 3-4 store løg
- 1 bundt asparges (200-250g)
- 2 peberfrugter
- 200g kokosmælk
- Olivenolie, ekstra jomfru
- Salt og peber
- 1-2 fed hvidløg
- Frisk chili eller chilipulver
Fremgangsmåde
Fordel baconternene på en pande og steg dem. Imens skæres kyllingen i mindre stykker. Når baconternene er færdigstegte, lægges de over på et par stykker sammenfoldet køkkenrulle. Steg kyllingen på panden – du kan evt. bruge overskydende fedt fra baconternene til at stege det i, men det er en smagssag. Undervejs krydres kyllingen godt med både salt og peber samt chili efter behag. Alt imens kyllingen brunes på panden, hakker du løgene i små tern og svitser dem herefter i en stor gryde med lidt olivenolie. Bland herefter kylling og bacon i blandingen og skær aspargesene ud i stykker af 2-3 cm. Hak peberfrugten i strimler, og kom dem i gryden sammen med aspargesstykkerne. Hak og tilsæt også hvidløget – brug evt. en hvidløgspresser for nemhedens skyld. Til sidst hældes kokosmælk i gryden, og nu skal retten bare have lov at simre på lavt blus under låg til kokosmælken er gennemvarmet og aspargesene tilpas bløde.
Energifordeling:
Fedt: 49%
Protein: 34%
Kulhydrat: 17%
No Comments