Her er en ret til de, der godt kan lide rustik mad med minimal tilberedningstid.
[adsenseyu1]Ingredienser
- 500g søde kartofler
- 1 bdt. porrer
- 1 pose kylling overlår med skind (frost)
- Olivenolie
- Rosmarin
- Timian
- Paprika
- Salt & peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader. Porrerne skylles og hakkes til stykker af ca. 5 centimeters længde. De søde kartofler skrælles og deles i to eller tre stykker afhængig af størrelsen. Grøntsagerne fordeles på en bradepande med bagepapir og overhældes med olivenolie. Husk at krydre godt med timian, paprika, salt og peber. Bradepanden sættes nederst i ovnen. De frosne kyllingestykker fordeles nu på en rist og krydres med rosmarin, salt og peber. Du kan eventuelt overhælde dem med olivenolie. Risten med overlårene sættes over pladen med porrer og søde kartofler, så væden kan få lov at dryppe ned over grøntsagerne under tilberedningen. Efter ca. en time i ovnen er maden klar. Prøv eventuelt at skære en porre igennem for at teste, om den er færdigbagt. Hvis de føles seje, skal de have lidt længere.
Velbekomme!
No Comments