Aftensmad Fisk Paleo opskrifter

Nemme laksefrikadeller med chili og kokos

I dag stod menuen på fisk. Det er vigtigt med omega-3, måske især hvis man er paleo, da mange indtager store mængder af omega-6-rige fødevarer. Jeg brugte kokosmel til farsen, hvilket jeg ikke har prøvet før. Kokosmelet er ikke et must og man kan godt lave farsen uden, men det bidrager positivt til både smag og konsistens. Man kan muligvis male melet selv, men det kan også købes færdigmalet (jeg bruger dette).

Ingredienser

  • Ca. 500 g laks
  • 1 rødløg
  • 2 æg
  • 3 spsk. kokosmel
  • Hk. chili efter smag
  • Ca. 2 tsk. hk. ingefær
  • Lidt limesaft
  • Lidt salt og peber
  • Evt. frisk koriander
[adsenseyu1]

Fremgangsmåde

Ingredienserne til farsen kan enten hakkes groft med en kniv, eller blendes. Jeg gør det første, da jeg godt kan lide den grove konsistens, hvor man kan smage/føle hvad det er man spiser. Jeg kunne godt finde på at bruge blenderen, hvis dellerne eksempelvis skulle bruges til madpakker, da det formentlig giver en lidt fastere konsistens. Alle ingredienserne blandes sammen, dellerne formes og steges på en pande i olie (kokosolie i mit tilfælde) eller smør.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply