Motivation Oktober Challenge 2012 Træning og motion

Oktober Challenge dag 15 – Gode resultater

Dag 15 i min paleo challenge er oprandt, og det betyder status. For at være med i Challenge skal man på dag 15 rapportere om sine hidtidige resultater.

[adsenseyu1]

Her er mine resultater som de er postet i challenge-gruppen: (Se startresultatet her)

Evaluering dag 15:

 • Vægt 77,4
 • Talje 77,0
 • Bryst 93,5
 • Hofte 88,0
 • Lår (højre) 54,0
 • Overarm (højre) 29,0
 • Fedt % 14,0%
 • Vand % 58,7%

Alt i alt er jeg ret godt tilfreds med resultaterne. Jeg har tabt mig 3,7 kg so far i oktober måned (28,8 siden sidste år) og det er tydeligt at det især er på maven at der er røget fedt! Rigtig godt. Jeg kan også se at mine muskler er blevet mere markerede, både på grund af træning, men selvfølgelig også på grund af fedtreducering.

P.s. Sjovt som taljemålet følger vægten…

Jeg har markeret to tal med fed – vægt og taljemål. Her er der nemlig sket ret meget på de 14 dage. 3,7 kg er forsvundet og 4 cm i taljen. Det mest opmuntrende er, at det ser ud til at det er mavefedtet der har fået en ordentlig tur, og at det altså ikke er muskler jeg har tabt. Gotta love paleo.

I den sidste uge har jeg kun trænet noget der ligner halvdelen af det jeg gjorde i uge 1. Til gengæld har jeg trænet med meget højere intensitet. Det, suppleret med nogle lange gåture, ser ud til at være lige så effektivt som timelange løbeture i forhold til vægten.

Jeg har ikke cheatet, og tror heller ikke jeg kommer til det. Motivationen er stadig høj og det er fedt at resultaterne ikke udebliver!

Jeg er spændt på de næste to uger. Jeg håber at jeg kan opbygge lidt mere muskelmasse og måske få fedtprocenten reduceret lidt mere.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Robert Andreasen
  15. oktober 2012 at 11:15

  Hej Peter.

  Det er super fedt at se de gode resultater som du har opnået på kun 2 uger. Jeg glæder mig til at se hvor meget der er sket når måneden er gået 🙂

  Keep up the good work.

  /Robert

 • Reply
  Peter Suhm
  15. oktober 2012 at 12:11

  Hej Robert!

  Tak skal du ha’, jeg er også spændt 😉

 • Reply
  lise-lotte
  15. oktober 2012 at 19:24

  Det er virkelig flot gået, du er et super eksempel på, at tingene virkelig kan lykkes, hvis viljen og styrken er der – tillykke med det flotte resultat:,)

 • Reply
  Oktober Challenge dag 21 - Kort status - PaleoBlog.dk
  22. oktober 2012 at 08:12

  […] er nu gået 6 dage siden min midtvejsstatus, hvor jeg havde opnået nogle (hvis jeg selv skal sige det) rigtigt gode resultater. Min vægt er […]

 • Leave a Reply