Denne her ret kan benyttes, såfremt du har bedsteforældre eller lignende, der skal konverteres til paleolivstilen. Det er en lækker ret, både til frokost- og middagsbordet. Dressingen er paleo 2.0, da den er lavet på creme fraiche, men jeg er sikker på at du kan lave noget lige så lækkert med hjemmelavet mayonnaise af en art.
[adsenseyu1]
Ingredienser
- 2 fiskefileter pr. person (én med og én uden panering)
- 2 skiver stenalderbrød pr. person
- Citron
- Stenbiderrogn
- Hvide asparges på glas
- Salat (jeg brugte rucola)
- Dild
- Sesamfrø til panering
Dressing:
- Ca. 2dl creme fraiche (evt. cheasy fraiche)
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 tsk. paprika
Fremgangsmåde
Stenalderbrødet har du selvfølgelig allerede et eksemplar af i køleskabet. Dressingen forberedes ved at røre creme fraiche, tomatpuré og paprika sammen. Smag den til med salt og peber og sæt den på køl, til retten skal anrettes.
Halvdelen af fileterne paneres i sesamfrø. Bedst er det, hvis du kører frøene gennem en kaffekværn inden, så det bliver til groft mel. Steg først fileterne uden panering, i en blanding af olivenolie og smør, og steg herefter de resterende fileter. Efter stegningen, anrettes fiskene på en bund af rucola salat og toppes med dressing, rogn, asparges, dild og en skive citron. Velbekomme!
No Comments