Jeg elsker tortilla wraps. Især med kylling, humus og hjemmelavet guacamole.
Problemet med den ret er, at den ikke er så forfærdelig paleo-agtig. Derfor forsøgte jeg mig i dag med et alternativ, som i bedste tortilla-ånd blev lavet af en masse rester fra køleskabet. Pandekagerne blev erstattet af savoykål og det var ret vellykket.
[adsenseyu1]
Ingredienser (2 personer)
- Ca. 3-400g kyllingestykker
- Stort savoykål
- Alle de grøntsager du kan støve frem fra skuffen i køleskabet
- Creme fraiche (2.0)
- Limesaft
- Krydderi til kyllingen (eks. chili, spidskommen, knust ingefær, salt og peber)
Fremgangsmåde
Som fyld, udover kylling, brugte jeg følgende: grønne ærter, hakket kål, rødløg, agurker, avocado og rød peber.
Start med at stege kyllingen i dine yndlingskrydderier (du kan også marinere den ligesom her). Mens kyllingen steger skal du sætte noget vand over, som du kan bruge til at blanchere kålbladene i, inden servering. Hvis de ikke bliver blancheret, bliver de for grove at spise. De af grøntsagerne, som kan tåle det, smider du på panden sammen med kyllingen og lader dem stege til det hele har en god konsistens. Herefter er det bare at anrette wraps’ne med kylling, grøntsager og en klat creme fraiche på toppen.
2 Comments
Louise
6. oktober 2012 at 14:57Har lige prøvet den lækre kyllingewrap til frokost. Mmmmmmm, den er god! Blandede dog creme fraichen op med en avocado, salt, peber og spidskommen til en guacamole, den gav en lækker, cremet smag og konsistens.
Kålsharwarma med pastinakfritter - PaleoBlog.dk
11. oktober 2012 at 07:56[…] med wraps er at få brugt nogle af de rester man har i køleskabet, så der er ikke nogen facitliste for hvad […]