Betalt Indhold

Guide: Sådan kan du blive bedre til at håndtere andres udfordrende adfærd

Der findes en del forskellige tilstande, som kan opstå i individer, der indeholder symptomer, der indikerer adfærdsvanskeligheder. Disse kan for eksempel angå autisme spektrum tilstande, ADHD, indlæringsvanskeligheder og neuropsykiatriske vanskeligheder. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst håndtere individer med udfordrende adfærd men kan være relevant, hvis man for eksempel arbejder på en skole, sygehus, plejehjem eller andre institutioner.

Tag et low arousal kursus

Med en low arousal uddannelse kan du blive bedre klædt på til at håndtere individer med forskellig udfordrende adfærd, som dem nævnt ovenfor. Med sådan et kursus kan det være du kan få en bedre forståelse for de individer i dit liv, som måtte være påvirket af forskellige vanskeligheder i deres hverdag. Desuden kan et low arousal kursus måske også hjælpe dig med at forstå dig selv og dine evner i sådanne relationer, hvis du er en forælder, men også hvis det er i professionelle sammenhænge. Uanset hvilken situation du er i, og hvilken relation du har til en person med udfordrende adfærd, kan et low arousal kursus tilrettelægges, så det passer til dig.

Vær kreativ og forstå individuelle behov

Alt efter hvilke situation du står i med en person eller flere personer med udfordrende adfærd, kan det være en god idé at sætte sig ind i hvilke metoder, man kan anvende. I skolerammer kan det for eksempel nogle gange hjælpe børn med ADHD at sidde anderledes end de andre børn. Det kan måske være nemmere for dem at koncentrere sig, hvis de har front mod væggen.

Det er også vigtigt at forstå, hvordan enkelte individer med samme udfordrende adfærd stadig er forskellige fra hinanden og kan have individuelle behov og lige så individuelle metoder, der hjælper dem. I flere situationer, kan det også være nødvendigt at søge yderligere professionel hjælp udefra.

You Might Also Like