Oktober Challenge 2012

Oktober Challenge dag 7 – Fristelser og græsfodrede køer

En uge er ved at være gået siden oktober måned begyndte og jeg er nu nået til dag 7 i min oktober challenge. Tid til lidt status.

[adsenseyu1]

Weekenden har stået i familiens tegn og har i den forbindelse budt på en hel del fristelser, men også på en del gode oplevelser. Fristelserne, har egentlig ikke været så store som jeg havde frygtet. Jeg savner mørk chokolade til kaffen, men værre er det så heller ikke. I går var jeg til min mosters fødselsdag, der heldigvis var ret paleo-venlig. Velkomstdrinken, kartoflerne og chokoladekagen sprang jeg over, men ellers kunne jeg spise det meste – og fødelsdagen var ikke mindre hyggelig af den grund. Jeg skal da ærligt indrømme at jeg godt kunne have drukket et glas rødvin i stedet for mit postevand, men den går ikke i oktober måned…

Søndagsfrokosten var fristelse nummer to. Den blev dog også gennemført uden de store problemer med hjælp fra paleobrød, laks og noget godt kødpålæg.

Dagen i går, bød ud over familiefødselsdag, også på et besøg hos øko-gårdbutikken Grantoftegaard. På gården får dyrene græs året rundt, så der er jo ikke et øje tørt. Her blev der købt lidt paleo-godter, til nogle priser, der desværre nok ikke helt passer ind i mit SU-budget. I gårdbutikken solgte de nogle oksekødspølser (græsfodret) med chili, som lige skulle prøves. Pølserne, der blev stegt på panden og serveret med flødestuvet (2.0) kål, var et af weekendens højdepunkter. De var latterligt gode.

Græsfodrede-øko-oksepølser. Nam! (Ser lidt ensom ud her på billedet ;-))

Status på min træning: Ugens intervaller har virkelig givet afkast. I går var jeg kun 100m fra at få min 10km’s tur under 50 minutter. Det lykkedes helt sikkert næste lørdag! Min drømmetid er 45 minutter.

Og nåh ja, så lavede jeg jo også paleo chips i dag. Der var et par overskydende kålblade fra aftensmaden, der med lidt sesamolie, vineddike og lidt salt, blev smidt i ovnen på 100-120 grader, indtil de var sprøde. De smagte super godt.

[adsenseyu1]

Paleochips

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply