Betalt Indhold

Ideer til årets fester

Dette indhold er sponsoreret. Foråret står for døren og samfundet åbner stille og roligt mere og mere, og det giver håb for årets mange festlige begivenheder. Måske du har en rund fødselsdag der skal fejres, eller måske trænger du bare til et brag af en fest ovenpå et år med lukkede dansegulve og brune værtshuse. 

Det næste er så, hvordan man gør det smartest, så man også selv får mulighed for at nyde den festlige stund fremfor at bruge al tiden i køkkenet. Det er der heldigvis råd for med catering i København. På den måde slipper du både for lange indkøbslister og at stå i køkkenet. I stedet kan du nyde en kold øl med dine gæster eller bruge lidt ekstra tid på at gøre noget ud af baren med farverige velkomstdrinks. 

Ved at få leveret maden, har du også tid til at gøre noget ekstra ud af festen. Her får du nogle gode ideer til festlighederne. 

Havefest

Den danske sommer er perfekt til en havefest med sine lune temperaturer og lange aftener. For at skabe en hyggelig stemning så læg tæpper ud rundt i haven og lav på den måde nogle små hyggekroge, hvor folk kan hænge ud. Pynt haven med fine papirguirlander og levende lys og lyskæder. Det skaber især en fin stemning, når solen begynder at gå på hæld. En anden ting der både pynter og skaber god stemning er en god velkomstdrink. Her kan du vælge at blande drinks i flotte glasbeholdere, hvor folk selv kan gå til og fra. Det er også med til at skabe en dejlig afslappet atmosfære, som er kendetegnet ved en god havefest.    

Udklædningsfest

Et andet klassisk tema er udklædningsfesten. Den kommer i mange varianter. Enten kan man gå med den helt klassiske, hvor det er op til hver enkelt at udvælge det perfekte kostume. En anden mulighed er at udpege et særligt udklædningstema til festen. Her kan man for eksempel går efter et klassisk 80’er tema, som altid er et hit og er med til at skabe en nostalgisk stemning hos dine gæster. Ved at vælge et tema kan man også lave en mere gennemført fest. Hvis du for eksempel går med 80’er tema, kan du vælge mad og drikkevare der matcher og ikke mindst, kan du fyre den af med alle de gode 80’er hits på anlægget. 

Dresscode 

Er du også en af dem, der synes vi er begyndt at gøre for lidt ud af vores påklædning, når vi går i byen? Så var det måske en idé med en dresscode til din fest. Den kommer også i mange varianter. For eksempel kan du vælge cocktailparty eller gå hele vejen med gallafest, hvor dine gæster kan få lov at hive balkjoler og smokings ud af skabet. 

Uanset hvad du vælger, så rigtig god fornøjelse. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply